ORGO Energetski tretmani

ORGO Energetski tretmani bazirani na licenciranim OrgoFa© tretmanima su beskontaktna tretiranja univerzalnom energijom koja nam uvijek stoji na raspolaganju ako znamo kako je koristiti.

Tom metodom smo u mogućnosti vratiti svoje fizičko, mentalno i emotivno stanje u potpuni balans. Radi se o metodi liječenja na potpuno prirodan način tj. posredstvom energetskog polja iz našeg okruženja.

Tu se radi na izlječenju našeg cjelokupnog energetskog polja, usklađivanju i balansiranju energetskih kanala svakog organa fizičkog, emotivnog ili psihičkog oblika.

Na taj način ovaj suptilan pomoćnik može izbalansirati tjelesne anomalije i naš svakodnevan i turbulentan život vratiti u potpuni balans.


Poznato je, da je sve manje ljudi sretno i zadovoljno sa svojim zdravstvenim ali i tjelesnim stanjem. Svakodnevni stres i emotivna previranja su gotovo kod svake osobe aktualna tema. Ta stanja su svakim danom sve veća, jača i prezentnija, bez obzira da li mi to želimo vidjeti ili ne. Izgleda da nam naša budućnost neće biti ništa mirnija niti ugodnija.

Bez obzira na svu nam danu naprednu tehniku i tehnologiju kojom vješto i sa zanosom baratamo, naše tijelo nam je postalo gotovo nevažno, puno puta zapostavljeno ali i nevoljeno.

To bi za mnoge ljude mogla biti aktualna istina svakodnevnog života i življenja na ovoj prelijepoj planeti, a za mnoge je to postao ogroman teret koji nas sputava od uživanja ljepota slobodnog življenja.

JESMO LI SE IKADA ZAPITALI MORA LI SVE TO DOISTA BITI TAKO ILI MOŽEMO KOJIM SLUČAJEM TO PROMIJENITI?

Dobar početak. Kao poveznica sadašnjeg stanja življenja i onog budućeg mogućeg i ostvarivog ali potpuno drugačijeg od ovog ne tako nam dragog življenja.

Život u balansu, sreći, zadovoljstvu, ispunjenosti i zdravlju je uvijek bio ideal, ali za većinu neispunjeni ideal. Možemo li zamisliti, da bi nam sve to bilo moguće ostvariti? Možemo li zamisliti da nam se to već ostvaruje? Nezamislivo!

Da, nezamislivo, ali ipak ostvarivo. Ostvarivo kroz primjenu i korištenje danih znanja, pomoćnika, primjenom tretmana ili samo-tretiranjem, ostvarivo kroz protokole univerzalnog znanja i OrgoFa© metode.

Tako jednostavno a tako moćno, ne tako daleko da ne bi bilo ostvarivo. Zbog toga ne bi trebali odustati od odluke da se baš sada posvetite ostvarenju tog željenog cilja ili još bolje rečeno - ostvarenju tih željenih ciljeva.

Stacked zen stones sand background art of balance concept

Tijek tretmana

Tijek ORGO Energetskih tretmana vrlo je jednostavan jer klijent treba samo slijediti upute terapeuta i dati mu kratke odgovore na pitanja tijekom procesa tretiranja.

Tretmani se mogu održavati u ležećem ili sjedećem položaju. Klijent treba donijeti liječničke dijagnoze svih bolesti ili tegoba jer nam je vrlo važno mišljenje i dijagnoza liječnika ili specijalista.

ORGO Energetski tretmani
su beskontaktni i ne koriste se nikakvi uređaji ili lijekovi.

ORGO Energetski tretmani
su isključivo energetskog karaktera jer u svojoj biti sve je samo energija i njeno balansiranje u nama ili u našem okružju.

Nema granica niti limita koje tegobe ili bolesti se mogu tretirati, koje je klijent starosne dobi i u kojem stupnju je ta tegoba.

Najviši cilj nam je svaki život opet vratiti u potpuni balans.

OrgoFa© sustav

Individualni tretmani moćnom energijom univerzuma su tretmani budućnosti, a koje mi već vrlo uspješno primjenjujemo.

Danas ih koristimo posredstvom OrgoFa© sustava tretmana koji nam omogućuje vraćanje našeg fizičkog, mentalnog i emotivnog sklopa u potpuni balans.

To je vrlo suptilna, beskontaktna tehnika energetskog tretiranja koja ima svoj specifičan način djelovanja, koristi biološke signale određenih organa ili dijelova tijela, šalje im povratne signale i pri tom bio-energetskom djelovanju dovodi ih u stanje potpune ravnoteže.

Naš OrgoFa© sustav djelovanja koristi isključivo energetska i bioenergetska polja djelovanja iz okruženja, a kroz koja posredstvom stručno educiranih pomoćnika vrlo moćno djeluje na iscjeljenje energetskog i bio-polja tretirane osobe.


Postoji samo jedna mogućnost uvjeriti se u moć i djelotvornost ove nadasve suptilne tehnike!

Zarulja 5

Dobro je znati

OrgoFa© sustav i samoiscjeljenje mogući su isključivo ukoliko se klijent odluči aktivno (su)djelovati u cijelom procesu tretiranja.


Njegova zadaća je:

1. Tijekom tretiranja slijediti upute terapeuta, opustiti se i ne baviti se misaonim procesima svakodnevnog života.

2. Tijekom trajanja OrgoFa© tretmana potrebno je slušati i osjećati potrebe svog tijela, osjećati ljubav prema sebi i svome tijelu.

3. Ukoliko želite dugoročno održati rezultate koje ste postigli OrgoFa© tretmanima, potrebno je slijediti preporuke naših terapeuta koje se uglavnom odnose na promjene u prehrani, tjelovježbi i postepenoj promjeni stila života koji je i doveo do disbalansa i bolesti.

OrgoFa© sustav nam omogućuje vratiti u potpuni balans sve ono što nam je teret na svim nivoima fizičkog, psihičkog, emotivnog i duhovnog postojanja. Samo ako smo odlučili to promijeniti i spremni smo unijeti nove promjene u svoj život te živjeti sretno i zadovoljno u novom idealnom stanju potpune ravnoteže.

Naš educirani stručni tim OrgoFa© sustava voljan je s razumijevanjem Vas poslušati i ponuditi Vam najefikasniju mogućnost energetskog djelovanja, kroz naše suptilne metode tretiranja i vraćanja Vašeg organizma u stanje potpunog balansa.

OrgoFa© sustav tretmana nije zamjena za stručno medicinsko liječenje i ne daje nikakva dijagnostička mišljenja medicinskih stručnjaka. Mi smo samo jedan pomoćnik u procesu vraćanja tijela u potpunu ravnotežu.

OrgoFa© sustav energetskog djelovanja i njegov stručni tim bit će Vam na usluzi i pomoći sve do potpunog izlječenja Vašeg fizičkog, emotivnog i mentalnog sklopa i povratka u potpuni balans.

Terapeuti

Na području Hrvatske i Austrije djeluje dvanaest diplomiranih ORGO Energetskih terapeuta.

dipl. terapeut Kristian Serdar

Kris - Terapeut - Slika
Kontakt