Energetski tretmani

ORGO Energetski tretmani

ŽELITE LI SE VRATITI U POTPUNI BALANS ZDRAVLJA TE BITI SRETNI I ZADOVOLJNI?

ORGO Energetski tretmani su beskontaktna tretiranja univerzalnom energijom, koja nam uvijek stoji na raspolaganju. Tom metodom smo u mogućnosti vratiti svoje fizičko, mentalno i emotivno stanje u potpuni balans.

Radi se o metodi liječenja na potpuno prirodan način tj. posredstvom energetskog polja iz našeg okruženja. Tu radimo na izlječenju našeg cjelokupnog energetskog polja, usklađivanju i balansiranju energetskih kanala svakog organa fizičkog, emotivnog ili psihičkog oblika. To je jedan suptilan tretman gdje se i naš svakodnevan i turbulentan život vraća u potpuni balans.

ORGO Energetski tretmani su isključivo energetskog karaktera jer, u svojoj biti, sve je samo energija i njeno balansiranje u nama ili u našem okružju. Tako da tu nema granica niti limita koje tegobe ili bolesti se tretira, koje je klijent starosne dobi i u kojem stupnju je ta tegoba, a najviši cilj nam je svaki život opet vratiti u potpuni balans.

ŽELITE LI OSTVARITI POTPUNO ZDRAVLJE I ŽIVJETI SVJESNO SA SVOJIM TIJELOM I SVOJOM DUŠOM?
Univerzum 2

Orgo Energija

ORGO Energija je sveobuhvatna energija cijelog našeg univerzuma. Ona je sve što postoji u nama i oko nas. Ona je sve materijalno i nematerijalno na svim nivoima ovog našeg 3D univerzuma.

Tom moćnom energijom pokreće se i održava na životu svako živo biće; sve biljke, životinje i sve što postoji na vanjskim materijalnim nivoima i unutarnjim duhovnim nivoima. Ona je ustvari stanje ovog univerzuma koje je samo po sebi nepromjenjivo. Jednostavno rečeno: „Ona je sve u svemu.“

Ta univerzalna ORGO Energija manifestirala se na ovom našem dualnom svijetu 3D, kao pozitivno energetsko polje djelovanja i istovremeno kao negativno energetsko polje djelovanja. Tako da svako biće s ovog našeg nivoa postojanja može samo odlučiti na kojem polju djelovanja će proživjeti svoj život u sadašnjoj inkarnaciji.

To je samo osnova koju trebamo znati kako bi mogli razumjeti tokove dualnih nivoa pozitivnog i negativnog pola življenja i djelovanja na našem planetu. Svako živo biće tijekom svog života živi i radi na jednom od tih polja djelovanja.

Yinyang 2

To bi trebalo objasniti tokove svih konfrontacija pozitivnog i negativnog pola, koji su uvijek u nekom disbalansu ili interakciji. Iz svih tih reakcija proizlaze i jaka energetska polja disbalansa koja se tada u tijelu čovjeka manifestiraju kao bolesti ili tegobe fizičkog ili psihičkog karaktera.

To znači da je svaka bolest ili tegoba samo energetski disbalans jednog ili više organa našeg organizma.

ŽELITE LI SRETAN ŽIVOT U BALANSU SA SOBOM I SVIME OKO SEBE?

Zdravlje je ustvari potpuni balans pozitivnog i negativnog pola svih energetskih polja naših organa.

Zbog toga je izlječenje jedan vrlo jednostavan proces kod kojeg se balansiraju ta dva energetska pola nekog organa, koji tada gubi svojstva bolesti ili tegoba jer je prešao u stanje potpunog balansa, tj. prešao je u stanje potpunog zdravlja.

U teoriji je sav taj proces vrlo jednostavan i djelotvoran. Postoji, na žalost, samo jedna stavka koja sav taj proces balansiranja može onemogućiti ili oslabiti – to je čovjekovo emotivno i ego stanje vjerovanja.


Ovo su osnove ORGO EMO Energetskih istina i njihovog djelovanja koje možemo koristiti za daljnje izazove otkrivanja idealnog rješenja balansiranja!


ORGO Energetski tretmani


Sustav djelovanja ORGO Energetskih tretmana i njegov stručni tim biti će Vam na usluzi do potpunog izlječenja Vašeg fizičkog, emotivnog i mentalnog sklopa i povratka u potpuni balans.