Zeolit

Što je zeolit?

PRERAĐENI I AKTIVIRANI ZEOLIT KLINOPTILOLIT JE EKOLOŠKI ČIST UPIJAČ RAZLIČITIH VRSTA ŠTETNIH TVARI!

Osnovni poticaj za nastanak 'Škole potpunog balansa' je sve veća potreba ljudi da učine nešto pozitivno za svoje zdravlje u ovome sve zagađenijem i otrovnijem svijetu.

Najefikasniji antioksidans i potpuno prirodna supstanca za detoksikaciju organizma i podizanje imuniteta upravo je ZEOLIT - prirodni vulkanski mineral jedinstvene strukture i funkcije.

Bazični koncept liječenja polazi od svojstva da, odstranjujući iz tijela štetne, toksične ili kancerogene supstance, zeolit unapređuje funkcije imunološkog sustava, alkalizira tijelo, neutralizira slobodne radikale, te na taj način otklanja blokade koje kompromitiraju vitalnu životnu snagu.

PRIRODA IMA LIJEK ZA SVE!

Kad se vitalna životna snaga oslobodi i aktivira, tijelo samo po sebi ima prirodnu sposobnost da liječi i ublažava kronične bolesti.

Zeolit potvrđuje teoriju da se sve bolesti mogu izliječiti prirodnim supstancama, da priroda ima lijek za sve.

Podvrsta zeolita koji se zove klinoptilolit i koji ima kristalnu molekularnu strukturu tradicionalno se koristi kao prirodni lijek u humanoj medicini.

Obzirom da je ukupna količina otrova kojima smo izloženi enormno porasla u odnosu na prethodna vremena, onima koji se svjesno brinu o zdravlju važno je da pronađu način za redovno oslobađanje organizma od toksina.

Veliko je opterećenje organizma teškim metalima iz životinjskih namirnica, kemijskim zaostatcima iz hrane, pića i lijekova te otrovima iz zraka i vode uključujući i radioaktivna zagađenja.

Sve to rezultira da se u našem organizmu oslobađa velika količina slobodnih radikala koji uništavaju naše stanice i time izazivaju bolesti i prerano starenje.

covjek u prirodi 2
ČIŠĆENJE ORGANIZMA ZEOLITOM SASVIM JE JEDNOSTAVNO!

Prerađeni i aktivirani zeolit klinoptilolit je ekološki čist upijač različitih vrsta štetnih tvari.

Zeolit klinoptilolit se preporučuje koristiti barem jednom do dva puta godišnje tokom dužeg vremenskog razdoblja, posebno u proljeće (vrijeme čišćenja jetre) i u jesen (vreme čišćenja crijeva), a iz preventivnih razloga može ga se koristiti kontinuirano.

Čak i liječnici prepisuju ovakav osnovni način detoksikacije, zato što 'čist' organizam mnogo brže, bolje i lakše reagira na sve terapije.

Naručite zeolit